Velkommen hjem!

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi.

Det er derfor hyggelig å kunne presentere boligene i Bekkestua Have, et eksklusivt leilighetsprosjekt beliggende i den nye parken som vil bli selve hjertet av Bekkestua.

Profier har vært sentral i utviklingen av Bekkestua Sentrum de siste 20 år, og står bak prosjektene Bekkestua Syd 1 og 2, Bekkestua Senter, Bechenstuen og Villa Bekkestuene.

Bekkestua Have er et samarbeidsprosjekt mellom Profier og AF Eiendom – to velrennomerte aktører i det norske eiendomsmarkedet.

For et par år siden la vi ut 30 leiligheter i Villa Bekkestuene som i løpet av noen hektiske salgsdager ble revet bort. Mange ønsker seg et nytt hjem på Bekkestua og har ventet på at Bekkestua Have skal bli salgsklart. Her blir det rom for 130 leiligheter i første salgstrinn, leiligheter av høy standard, bygget etter strenge krav til byggeteknisk kvalitet, estetikk og stedstilpasset arkitektur.

Meld interesse

I våre årelange forberedelser med Bekkestua Have, har vi hatt utstrakt kontakt med mange interessenter til leilighetene. Prosjektet er utformet i tråd med de tilbakemeldinger vi har fått, og det skulle således være mulig å finne en leilighet som passer nettopp dine ønsker for ditt nye hjem.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. Alle som er kjent på Bekkestua, kjenner mulighetene som byr seg i den umiddelbare nærhet: Godt utvalg av butikker, spisesteder og andre servicefunksjoner, kollektivtrafikk, store turområder og et hyggelig, etablert nabolag.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Nye leiligheter i Bekkestua Have

Hvilken passer best for deg?

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har gjennomtenkte plan- løsninger med god arealutnyttelse. Her kan du føle deg hjemme!

Ingen av våre boligkunder er like. Derfor har vi laget flere varianter av leilighetene i Bekkestua Have. Vil du ha større stue, eller er størrelsen på soverommet viktig for deg?

I Bekkestua Have velger du den leiligheten som passer best for deg.

Viktigst av alt er at du skal like stedet du bor. Derfor legger vi listen litt høyere når vi velger kvalitetene vi tilbyr i nye boliger.

Vi har i samarbeid med landets fremste interiørarkitekt Trond Ramsøskar satt sammen farger, materialvalg og detaljer som vil prege din nye leilighet. Det er også utarbeidet helhetlige innredningspakker med ulike stilarter som du kan forhåndsbestille til leiligheten som en «interiørpakke» til en fordelaktig oppgraderingspris. Dette kan du lese mere om senere i prospektet.

Se boliger og priser

Leilighetene i Bekkestua Have leveres med gode materialvalg

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Her er det ingen skjemmende radiatorer.

Inne får flere av leilighetene gasspeis, en dekorativ og lun varmekilde. Leiligheter med gasspeis vil ha mulighet for eget uttak til gassgrill på balkong eller terrasse mot et tillegg i pris. Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. Velg mellom flere palettfarger på ditt nye kjøkken.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken, hall og soverom som tåler gulvvarme. Entrè leveres med gulvflis. Det kan velges parkett i entrè, som i oppholdsrommene for øvrig, uten tillegg i pris.

På bad og i entrè eller hall leveres himling med downlights.

Alle oppganger og innvendige fellsearealer får et tiltalende og representativt preg. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du ser hvem som ringer på.

Bo sentralt i naturlige omgivelser – nyt livet i fred

I Bekkestua Have er det rom for trivsel så vel utendørs som innendørs.

I samarbeid med landskapsarkitekt vil det bli opparbeidet en flott park til felles glede for beboere og besøkende. Store, grønne arealer og luft mellom husene gir gode bokvaliteter og følelsen av å bo sentralt, men samtidig tilbaketrukket og privat.

Med et bredt utvalg av butikker, apotek, vinmonopol, hyggelige kafeér og restauranter i gangavstand fra leiligheten, ligger alt til rette for en rik og innholdsrik hverdag. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Mulighetene er mange. I Bekkestua Have er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. Liker du å gå turer i skog og mark, stå på ski, spille golf eller ta en båttur på fjorden? Alt dette og mye mer finner du i nærområdet enten du velger å kjøre bil, sykle eller gå.

Bilen står trygt forvart i garasjekjeller under eller ved byggene, med heis opp til alle etasjeplan. Ønsker du å la bilen stå, har Bekkestua et godt kollektivtilbud. En trikketur unna ligger hovedstaden og forbindelse med resten av verden hvis utferdstrangen skulle ta overhånd!

Meld interesse

Nytt, moderne og gjennomtenkt – for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Bekkestua Have gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som trekledning, tegl, glass og stål. Dette, sammen med en gjennomtenkt arkitektur, palett og god materialbruk gir husene et eksklusivt, lunt og representativt preg.

I vår kontakt med interessenter, har mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

Alle priser i Bekkestua Have er faste – ingen hektiske budrunder eller høye omkostninger. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Se boliger og priser

Sett ditt eget preg på drømmekjøkkenet

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. I Bekkestua Have kan du velge blant flere kjøkkenmodeller fra Sigdal.

Som standard leveres et moderne kjøkken av type Sigdal Horisont, i farge mørk grå, med slette fronter og innfreste grep. Benkeplate leveres i sort homogenlaminat. Du kan velge blant flere spennende farger av kjøkkenfronter på ditt nye kjøkken, uten tillegg i pris. Du kan også velge blant flere ulike benkeplater, mot pristillegg. Integrerte hvitevarer leveres fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert og tilpasset kjøkkenet ditt.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Andre kjøkkenmodeller fra Sigdal leveres i egne konseptpakker som er utarbeidet av anerkjent interiørarkitekt.

Med tilgang til elbil fra bilpool

Som kjøper av leilighet i Bekkestua Have kan du få tilgang til bruk av felles elbiler!

Bekkestua ligger sentralt, med enkel tilgang til byen og et godt utbygd kollektivtilbud. Det er et sterkt ønske å begrense biltrafikken, men av og til har man likevel behov for bil. Da kan det være praktisk å ha tilgang til elbil.

Det vil bli fremforhandlet en avtale om drift og vedlikehold av en elbil pool med en anerkjent leverandør.

Bruk av elbilene bookes av medlemmene via en «App». Elbilene vil få dedikerte parkeringsplasser sentralt på Bekkestua.

Bildelingsløsninger er i en rivende utvikling om dagen. Vi vil komme tilbake med tilbud om deltakelse i bildelingsordningen og kostnadene forbundet med dette nærmere innflytting i Bekkestua Have.

Meld interesse

Arkitekten om
Bekkestua Have

Boligprosjektet ligger sentralt på Bekkestua, i et område preget av både eneboliger og leilighetsbygg. Bebyggelsen utgjør et parkanlegg med elleve bolighus på et platå hevet over gatenivå med grønne overganger og smyg mot omgivelsene.

Bekkestua sentrum er i en transformasjonsfase mot et mer kvalitativt urbant preg med bolig, shopping og næring. Bolighusene er derfor del av en urban bymessig fortetning av Bekkestua, samtidig som det etableres en omfattende grønn park rundt eksisterende historiske villa i Kleivveien 5, som bevares.

Hovedgrepet er å plassere ny bebyggelse i en ringformasjon langs Gamle Ringeriksvei, Bekkestua- veien og Jens Rings vei for å definere gateløpene og skape gode bomiljøer rundt en indre park. Omgjøringen av Kleivveien til en svakt kurvet gang– og sykkeltrasé vil sammen med øvrige indre og varierte turveier åpne og forbinde det indre parkrommet med omgivelsene og nye gatetorg.

Vi ønsker å videreutvikle Bekkestuas kvaliteter og særpreg gjennom variasjon av bygningers avtrapping og høyder, smug mellom bygg, og variasjon i vindusformater og material- og fargebruk.

Arkitekturen er moderne med varierende bruk av tegl, tre, plater, glass og metall i fargene hvitt, sølv, sort grått med innslag av varm rød. Samtidig som arkitekturen er inspirert av både eksisterende og ny utbygging på Bekkestua med mye glass for lysinnslipp og utsikt er dette prosjektet tilstrebet skalert ned med avtrappinger og sprang i volumer.

En svært detaljert og gjennomarbeidet utomhusplan i regi av Grindaker landskapsarkitekter, samt ny gatebruksplan gir prosjektet karakter i forholdet mellom offentlig gateløp, park og private forhager.

Vår intensjon er å skape lyse og praktiske leiligheter tilstrebet optimalt plassert for sol og utsikt mot syd og vest. Leilighetene vender hovedsakelig ut mot romslige, private terrasser og balkonger.

Ramsøskar Interiørarkitekter har stått for interiørkonsepter for leilighetene, og utforming av fellesarealene i samarbeid med MAKE.

De grønne utearealene opparbeides rundt hele eiendommen, med fokus på et estetisk samspill mellom vegetasjon, vannfelt, benker og møteplasser på tun og gangveier mellom bebyggelsen. Dette skaper et positivt supplement til hver enkeltes private utearealer.

Bolighusene i tre til fem etasjer ligger over en underjordisk kjeller for parkering, sykler, boder og tekniske rom. Det er lagt vekt på praktiske løsninger med enkel tilgang til hver av bolighusene med individuelle heis og trapperom via hovedinnganger fra parken, parkeringskjeller og fra gateplan. Den oversiktlige parkeringskjelleren inneholder felles postkasser og merkede, belyste sikre gangtraseer til kjellerens forskjellige funksjoner.

Kai Robert Gundersen
Partner og faglig ansvarlig – Sivilarkitekt MNAL

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet i Bekkestua Have står Profier AS og AF Eiendom AS, to anerkjente aktører i det norske boligmarkedet.

AF Eiendom ble etablert i 1997 og har lang erfaring med å lede utviklingen av store, komplekse utviklingsprosjekter. Gjennom de siste 10 årene har vi sammen med gode partnere skapt mer enn 3000 hjem, og utviklet flere større kontorbygg. By- og stedsutvikling skal alltid ha som mål å skape et bedre lokalmiljø. Gjennom våre bygg gjør vi områder mer attraktive og bedre tilpasset innbyggernes behov. AF Eiendom er en del av det børsnoterte industrikonsernet AF Gruppen.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 600.000 m2 handel /næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på kundeorientering, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard.

Selskapene har en sunn økonomi og solide eiere.

Meld din interesse

  Bolig:

  Se personvernpolicy

  Kontakt

  Lene Rasmussen
  Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: 99 16 46 36
  E-post: rl@eie.no